Foto: Miomir Milić

otkrila potresne detalje

DOVELA JE EVROVIZIJU U BEOGRAD, A OVO JE STRAŠNA POZADINA! Marija nakon 16 godina priznala ŠTA SE DEŠAVALO iza kulisa!

Stars
> 16:44h

O pobedi Marije Šerifović na najvećem muzičkom festivalu „Evroviziji“ veoma često se govori i danas. Iako je trijumfovala pre čak šesnaest godina, svake godine pred muzičko takmičenje koje se održava u maju publika rado evocira uspomene i vrati se u davnu 2007. godinu.

foto: BETA

Ipak, malo ko zna šta je Šerifovićeva svojevremeno proživljavala iza kulisa velike scene u Finskoj.

- Što se tiče same pobede i trenutka kada ja postajem svesna da postoji opcija da pobedim, to je bilo posle prvog polufinala. Pogledala sam snimak preko trideset puta! Iskreno, ja sam mislila da ću da umrem u tom polufinalu. Trenutak u kome ostaneš sam na onim stepenicama…..Nameste ti mikrofone, slušalice i dovedu te ispred bine, ali kada ostaneš sam na tim stepenicama, ne znam koji je izraz adekvatan da ga upotrebim, to su najstrašnija tri minuta u mom životu, jer ti moraš da stojiš tu dok peva ovaj prethodni- ispričala je Mara svojevremeno prisećajući se trenutka izlaska na scenu u Finskoj.

- To je toliko strašno, mislim strašno je ako nećeš da se obrukaš, ako ti je svejedno nije važno. Meni su se u momentu osušila usta, povraćalo mi se, bila sam žedna, išlo mi se u wc, ja sam mislila da ću da umrem u tom polufinalu. Mislila sam samo Bože šta ako nešto promašim, zgaziće me. Gde ću onda, da se vratim kući ne mogu, da kažem da sam polomila nogu, ne mogu.

foto: Zorana Jevtić

Čini se da joj je jedan trenutak trajao kao večnost, a i dan danas se svakog detalja dobro seća. Ipak kada se latila mikrofona trema i strah su potpuno nestali.

-Stajala sam na tim stepenicama i čekala, ja ovako mala sam se još smanjila na metar i deset. Ništa, dolazi trenutak kada moraš da izađeš i shvataš da ti nema spasa. Taj hod do bine je bio težak, e onda kada sam zauzela poziciju rešetanje je moglo da počne- ispričala je Marijau emisiji „Iz profila“.

Uprkos svemu što je tada proživela Mara taj period pamti i kao jedan od najlepših te je prepričala i smešne situacije koje su joj ostale urezane u sećanju.

- U finalu mi je bilo sasvim svejedno, čak sam nešto bila i polupijana. Pili smo neko belo vino, ja u nekim japankama, u nekoj trenerci hodam po onoj dvorani, šalim se sa ljudima. Kažu mi da se spremim, mene je bolelo uvo. Zapravo koliku sam ja tremu imala u polufinalu, oni su troduplo veću imali u finalu- sa osmehom je ispričala članica žirija „Zvezda Granda“.

Kurir.rs/Grand

Bonus video: