Foto: Ilustracija, Dado Đilas

novi detalji

"STALNO SU SE SVAĐALI I TUKLI" Komšije o stravičnom zločinu u Leskovcu: Saša je ubadao ženu po celom telu! Nije čuo njeno JAUKANJE

Crna Hronika

Saša I. (46) iz Leskovca uhapšen je sinoć zbog sumnje da je brutalno nožem izbo svoju emotivnu partnerku Gordanu D. (56) u kući njihovog prijatelja kod Leskovca.

Kako Kurir saznaje od Leskovčana, osumnjičeni je zverski nakon svađe presudio žrtvi koja je godinama radila kao čistačica.

- Stalno je bilo problema među njima, svađali su se i znali su i da se tuku. Njihova veza je trajala nekoliko godina i videlo se da će se to završiti na ovako poguban način - kažu meštani i dodaju:

- Zločin se dogodio u kući čoveka kome su pomagali. Radili su sve kućne poslove, od imanja do kuvanja i čišćenja, a usput su postali i dobri prijatelji.

Naš sagovornik navodi da je do zločina navodno došlo nakon verbalne svađe partnera.

- Čuli smo da su se svađali ceo dan, a Saša je voleo da popije i onda se pretvori bukvalno u zver. Kao da dobije neku moć i odmah pravi haos, a tada je uvek na tapetu prvo njegova Gordana - kaže meštanin i dodaje:

- Vlasnik kuće se sklonio kada su se oni počeli svađati posle večere, a Saša se nije zaustavio već je počeo da se gura sa žrtvom. Navodno, počeli su da viču jedno na drugo, a ubica je tada uzeo kuhinjski nož i počeo da ubada Gordanu po celom telu.

Nesrećna žena počela je da zapomaže, a krv je lila na sve strane. Komšije dodaju da su osumnjičenog poslednji put videli juče i da je mu nije dobro, jer je jedva hodao.

- Kažu da je bio dezorjentisan, a možda pijan i drogiran jer je unakazio Gordanu i nije čuo njeno jaukanje. Kao da je bio odsutan, a onda kad je pala nasred kuće, onako u lokvi krvi, pao je pored nje na kolena - kaže meštanin i dodaje:

- Vlasnik kuće kad je ušao u tu prostoriju, umalo se nije srušio na zemlju od jezive scene. Gordana je bila krvava, ležala je onako sklupčana, a ovaj monstrum je bio pored nje.

Prema rečima Leskovčana, osumnjičeni je sam pozvao policiju.

- Prijatelj ga je gurao i nekoliko puta pitao "Zašto si to uradio?", ali mu on navodno ništa nije rekao, već je uzeo telefon i pozvao policiju i priznao da je ubio svoju partnerku. Policiju je kasnije pozvao i vlasnik kuće - kaže Kurirov sagovornik i dodaje:

- Policija je brzo došla, bilo je nekoliko kola, a čuli smo i da su lekari samo mogli da konstatuju smrt Gordane.

Istraga vodi Više javno tužilaštvo u Leskovcu koje će utvrditi sve detalje ovog zločina, a obdukcija će utvrditi kako je nastupila smrt Gordane D.

(Kurir.rs - B. T.)