Foto: Kurir/Z.G.

nesrećni slučaj

BILI SU NERAZDVOJNI DOK NJEGOV DRUG NIJE DOŽIVEO NESREĆU Komšije Uroša koji je pao sa terase u šoku: Tužno je što je tako stradao

Crna Hronika

Nadležni organi naložili su obdukciju tela mladića Uroša J. (28) iz Užica, koji je stradao padom sa terase na stepenice iz kojih je virela armatura, koja je probila telo.

- Naložena je obdukcija jer je tako pravilo kada su u pitanju iznenadne i nagle smrti. U ovom slučaju verovatno se radi o nesrećnom događaju – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Uroš je poginuo kada je pao sa terase, sa visini oko 1,5 m na stepenište iz koga je virela armatura. Pri padu pao je na armaturu koja je probila njegovo telo i usmrtila. To se dogodilo u nedelju rano, kada je došao u posetu svom drugu, koji je bio u invalidskim kolicima. Kucao je na vrata, ali niko nije otvarao, jer su svi spavali. Kada je telo primećeno odmah je pozvana policija i vatrogasci.

Još se ne zna kako je došlo do pada. Majka Uroševog druga, koja je bila jako potresena, sumnja da se naslonio na invalidska kolica koja su bila na ivici terase i da su se ona izmakla, pa je Uroš izgubio ravnotežu i pao.

- Uroš i taj drug su bili nerazdvojni drugovi. Bili su malo nestašni do pre dve do tri godine, kada je taj drug doživeo nesreću i tešku povredu koja ga je vezala za invalidska kolica. Nakon toga Uroš se smirio. Viđao sam ga ponekad rano ujutru, a ponekad i popodne, da često trči na terenu u Turici. Baš je tužno da tako mlad i tako da strada – kaže Urošev komšija i dodaje da Uroš ima brata košarkaša, koji igra u rumunskom klubu.

(Kurir.rs/Z.G.)