Foto: Jacob King / PA Images / Profimedia

jezivi detalji

INFLUENSERKA (23) OPTUŽENA ZA UBISTVO MAMINOG 25 GODINA MLAĐEG LJUBAVNIKA: Pretio da će razotkriti sve, pa BRUTALNO ubijen!

Pop kultura
> 17:03h

Influenserka Mahek Bukhari je optužena da je učestvovala u ubistvu ljubavnika svoje majke nakon što je on pretio da će razotkriti tu trogodišnju aferu. Osim nje optuženo je još petoro ljudi, uključujući i njenu majku Ansreen Bukhari (46).

Žrtva je Saqib Hussai (21) koji je stradao prošlog februara u Lesterširu u Engleskoj, nakon to je automobil u kojem se nalazio, skrenuo sa puta. Život ja tada izgubio i njegov prijatelj koji je takođe imao 21 godinu.

foto: Jacob King / PA Images / Profimedia

Saqib Hussai je neposredno pred smrt pozvao policiju i rekao da su ga pratila dva automobila odnosno ljudi sa crnim maskama koji su udarili u auto u kojem je on bio na prednjem sedištu.

Nakon tragedije njegova porodica ispričala je policiji da je on imao aferu sa udatom ženom koja je majka troje dece. Prema njihovim rečima, on je bio zaljubljen u tu ženu, njegova ćerka znala je za njihovu vezu, ali je nije odobravala.

- Pokušavaju da me ubiju, pokušavaju da me ubiju. Sleteo sam sa puta. Molim vas, preklinjem vas - čuje se na snimku koji je pušten na sudu.

- O moj Bože - rekao je pre nego što se prolomio vrisak.

Snimak je zabeležen u jedan sat i 35 minuta.

Tužilac je rekao da se ne radi ni o kakvoj nesreći, kao i da postoji niz eksplicitnih dokaza o seksualnoj vezi ubijenog momka i Ansreen Bukhari koja je želela da prekine vezu sa njime, ali on nije pristajao na to.

Stvari su kulminirale nakon što je ona počela da odbija njegove pozive. On ju je molio da nastave sa vezom, a onda ju je ucenjivao pretnjama da će sve ispričati njenom suprugu i sinu.

- Napašće ga momci, neće znati šta ga je snašlo - glasi poruka koju je Mahek Bukhari poslala svojoj majci.

Tužilac smatra da je žrtva namamljena u zasedu pod izgovorom da ga očekuje sastanak i da će dobiti novac. Suđenje se nastavlja, piše "Dejli mejl".

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video: