Foto: Pritscreen Youtube

SVI HOĆE DA SE VOZE S NJOM

ONA JE NAJVRELIJA TAKSISTKINJA NA SVETU: Bila neverovatno BOGATA, pa ostala BEZ DINARA! Morala da se snađe, a sad MLATI PARE!

Žena

Nanet Hamond Losčijavo postala je "najzgodnija taksistkinja na svetu" nakon što je preuzela posao kako bi se oporavila od razvoda.

Barbi iz stvarnog života napravila je potpuni zaokret u karijeri. Nanet je potrošila 350.000 evra na plastične operacije kako bi izgledala poput lutke, a nakon nedavne sudske bitke ostala je bez novca. Stoga je prošle nedelje započela novi posao u pokušaju da stekne malo finansijske stabilnosti i kaže da njeni klijenti nikada nisu imali tako "glamuroznog" vozača.

Spavala je na dušeku u garsonjeri pokušavajući da ponovo izgradi svoj život i sada je počela da radi s firmom koja joj osigurava iznajmljivanje Tesle - što joj se sviđa.

- Sada sam tu i radim kao taksistkinja. Razmišljala sam o tome neko vreme jer više od godinu dana nisam imala auto za vožnju jer mi je bivši suprug uzeo sve automobile. Volim da vozim i reći ću vam da je ovo zabavno. Svi koje pokupim govore isto... Nikada nisu videli zgodnijeg vozača od mene. Najsmešnija stvar u svemu tome je da kad se zaustavim svi doslovno kažu "o moj Bože, nisam očekivao da ćeš ovako izgledati" ili "o moj Bože, kako si zgodna" i slične stvari - priča Nanet.

Nanet, živi u Sinsinatiju i opisuje svoj posao kao terapeutski i uživa u interakciji s ljudima iz različitih društvenih slojeva. Pre nedavnih problema, majka šestoro dece nije platila račun 17 godina zahvaljujući svom neverovatno bogatom bivšem partneru, s kojim je živela u raskošnoj vili.

I premda je njen trenutni životni stil neprepoznatljiv u odnosu na stari, u kojem su botoks i pedikir bili uobičajeni luksuz, njeno iskustvo s novim poslom dalo joj je novu perspektivu.

- Novac je dobar i dobijam puno dobrih napojnica i do sada nisam imala problema. Svi su tako prijateljski raspoloženi i ljubazni i ima toliko dobrih ljudi. Jednostavno je sjajno iskustvo voziti ljude okolo, upoznati nove - kaže ona.

Nanet sada želi da nadahne druge žene da potraže posao u područjima u kojima dominiraju muškarci. Mnogi njeni korisnici primetili su kako je retko videti ženu kao vozača. Studija Stenforda pokazala je da su 27 odsto vozača Ubera u SAD između 2015. i 2017. bile žene, donosi Daily Star.

Nanet, koja je šest puta krasila slavnu naslovnicu Plejboja, rekla je da bi više žena to trebalo da učini.

- To je sjajno iskustvo i zaradićete puno novca na njemu i možda postavljam lestvicu za više žena koje žele da rade ovaj posao. Možete sami da odredite svoje radno vreme, možete da idete i na porodične događaje jer možete da stanete i dete gde želite. Sami pravite svoj raspored, što je prilično neverovatno, a jedan od pluseva je što nemate nikoga "na ramenu". Možete jednostavno biti ono što jeste i ovo je sada moje putovanje i sviđa mi se. Videćemo gde će to ići - ističe bivši model.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video: