Foto: Profimedia, Shutterstock, Ilustracija

horor kod zagreba

SILOVAO DEVOJKU DOK JE BILA U NESVESTI, A ONDA JE PREBIO I SLOMIO ZUBE: Monsturim dobio samo 20 meseci robije

Hrvatska

Muškarac iz okoline Zagreba, proglašen je krivim i osuđen za pakao koji je priredio devojci nakon što joj je protivpravno oduzeo slobodu i zatvorio u svom stanu.

Sve se dogodilo krajem januara 2018. godine. Monstrum je osuđen za krivična dela oduzimanje slobode, teške telesne povrede i silovanje. Dobio je zatvorsku kaznu od 20 meseci.

Kako je na suđenju svedočila žrtva, muškarac ju je „zaključao u svoj stan, verbalno napadao, istukao tako što ju je vukao za kosu i gurao nakon čega je pala na stakleni sto i izgubila svest“, piše Danica.hr.

„U besvesnom stanju skinuo joj je odeću i silovao je, nakon toga je izudarao šakama i nogama po glavi i celom telu usled čega je zadobila prelom trećeg, četvrtog i petog zuba“, rečeno je.

Zadobila je podlive na licu, vratu i nogama, pa joj je, nepoznatim oštrim predmetom, zadao i ranu na desnoj natkolenici, a potom je držao u stanu sve do dolaska policije koja je provalila u njegov stan, navedeno je u presudi.

Ove nedelje sudija je naložila optuženom da ženi isplati 10.000 evra odštete sa svim troškovima. Ta je presuda još uvek nije pravosnažna, tako da optuženi ima pravo žalbe.

Kurir.rs