Foto: Profimedia

OTVORENO PROGOVORILA

NAGOVORILI SU ME NA OPERACIJU, A ONDA JE SVE POŠLO PO ZLU: Bivša misica prošla kroz PAKAO i imala TEŠKE POSLEDICE

Pop kultura

Mentalno zdravlje Prijanke Čopre bilo je u kritičnom stanju nakon što je operacija nosa koju joj je preporučio lekar pošla po zlu.

- To je bila mračna faza mog života - priznala je zvezda “Citadele” u “The Howard Stern Showu” ranije ove nedelje. Čopra, koja sada ima 40 godina, rekla je da su joj ranije u karijeri savetovali da ukloni polip u nosnoj šupljini. Međutim, rekla je da joj je lice nakon postupka izgledalo "potpuno drugačije" i da je pala u "duboku, duboku depresiju".

Osim učinaka koje je rinoplastika imala na njen fizički izgled i psihu, pogođena je bila i njena egzistencija, piše Page Six.

Pobednica izbora za Miss Universe 2000. rekla je da je nakon plastične operacije otpuštena iz tri različita filma i da je verovala da je njena glumačka karijera bila "gotova pre nego što je uopšte počela".

Čopra je ispričala da ponekad čak nije htela da napusti svoju kuću, ali ju je njen pokojni otac, koji je bio lekar, ohrabrio da ponovo ode pod nož kako bi joj "korigovali" greške.

- Bila sam prestravljena zbog toga, ali je on rekao da će biti sa mnom u sobi. Držao mi je ruke i pomogao mi da vratim samopouzdanje - dodala je. Čopra je rekla da joj je bolivudski filmski redatelj Anil Šarma takođe pomogao da se vrati na pravi put ponudivši joj ulogu sporednog lika u jednom filmu, iako je prvobitno ona trebala da igra "glavnu ulogu".

U svojim memoarima "Unfinished", bolivudska lepotica napisala je kako se zbog neuspele operacije osećala "opustošeno i beznadno".

- Svaki put kad sam se pogledala u ogledalo, kao da sam gledala stranca. Nisam mislila da će se moja osećanja ili moje samopoštovanje ikada oporaviti od udarca - napisala je u knjizi.

(Kurir.rs)

Bonus video: