Foto: Kurir

ZLONAMERNE PROZIVKE DA JE KURIR DELIO NOŽEVE Među desetinama hiljada „poklona iznenađenja“ greškom se našlo i 50 kuhinjskih nožića

Vesti
> 16:13h

Juče su na društvenim mrežama pojedinci plasirali objave u kojima se tvrdi da Kurir deli noževe i to u ovom delikatnom trenutku za celu zemlju. Evo o čemu se, zapravo, radi:

Opšte je poznato da Kurir svojim čitaocima redovno poklanja različite poklone, a s vremena na vreme dele se i tzv. pokloni iznenađenja. To podrazumeva da se uz štampano izdanje pakuju različiti proizvodi, koji se plasiraju u različitim količinima.

Upravo tako je bilo i juče: svako ko je kupio Kurir dobio je neki od 26 različitih poklona, a među više od trideset hiljada proizvoda, pretežno kuhinjskog pribora, našlo se i pedesetak kuhinjskih nožića. Dakle, svako ko je juče kupio Kurir mogao je da dobije kašiku, četkicu za premazivanje, ljuštilicu, otvarač za flaše, rende ili neki drugi kuhinjski prozvod. Miks artikala koji su plasirani pripremljen je još pre prvomajskih praznika od strane poslovnih kooperanata jer se, zbog velike količine proizvoda i kratkih rokova za pakovanje, ovakve akcije pripremaju dosta unapred. U tom miksu našla se i mala količina kuhinjskih nožića.

Na žalost, neko zlonameran iskoristio je situaciju da napravi kampanju tvrdeći da je Kurirov „poklon iznenađenja“ bio nož, čime je uznemiren jedan deo javnosti. Poslednje što bismo želeli je dodatno uznemiravanje građana u ovako teškom trenutku, a tome u prilog govori i činjenica da Kurir o tragičnim događajima koji su potresli Srbiju izveštava sa dužnom pažnjom.

foto: Kurir

https://www.kurir.rs/stars/4157854/ne-propustite-u-utorak-9maja-poklon-iznenadjenja-uz-to-vas-ceka-dodatak-stars