Foto: Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

finale zapada

"ČEKA NAS MONSTRUM U PLANINAMA!" U taboru Lejkersa najviše strahuju od Srbina! Lebron jasno poručio: Znamo šta Jokić donosi!

Košarka
> 10:06h

Lejkersi su pobedom nad Golden Stejtom izborili finale konferencije sa Denver nagetsima, a njihov prvi meč se igra 17. maja u 2.30 nakon ponoći.

Košarkaši tima iz LA ubedljivo su na domaćem parketu savladali Voriorse 122:101 u šestom meču polufinala Zapadne konferencije, pa će oni biti rivali Jokićevim sjajnim Nagetsima u borbi za veliko finale.

Nakon plasmana u finale Zapadne konferencije trener Lejkersa Darvin Hem i najbolji igrači tima Lebron Džejms i Entoni Dejvis otkrili su šta misle o Denveru i Nikoli Jokiću.

"Znamo monstruma koji nas čeka u Stenovitim planinama", rekao je trener Lejkersa aludirajući na neprikosnovenog srpskog centra.

I prva zvezda Lejkersa, Lebron Džejms, imao je samo reči hvale za Nagetse i sjajnog Srbina.

"S razlogom su bili prvi u zapadnoj konferenciji. Cele godine igraju izuzetnu košarku i mnogo poštujemo njihov tim. Imaju sjajnog trenera i znamo kakva je dinamika njihovog tima – šta Džoker (Nikola Jokić) donosi timu, kao i Džamal Marej koji je sada potpuno zdrav, ali i ostali igrači", ističe popularni Kralj.

Enton Dejvis takođe je istakao da je Nikola Jokić ključni igrač tima iz Kolorada.

"Oni jesu drugačiji tim u odnosu na tada, i mi smo, ali najvažnija stvar za nas biće da malo poremetimo Nikolu Jokića. On je jedan od dvojica igrača koji ih pokreće, uz Džamala Mareja", kaže Dejvis.

Kurir sport