Foto: Printscreen Zadruga

GADNO DA GADNIJE NE MOŽE DA BUDE! Anđela od Zvedana tražila da joj uradi nešto ODVRATNO! Ovo niko nikad nije uradio

Rijaliti

Anđela Đuričić od samog početka veze sa Zvezdanom Slavnićem šokira javnost svojim ponašanjem i izjavama, a sada je svom 22 godine starijem dečku rekla da bi želela da joj "podrigne u usta kako bi mogla da pomiriše".

Anđela je Zvezdanu brzo prešla preko izdaje i prevare sa starletom Majom Marinković, i time još jednom pogazila svoje reči da mu nikada neće oprostiti jer "ona nije kao Ana Ćurčić", Slavnićeva bivša nevenčana supruga.

foto: Printscreen Zadruga

Sada se Đuričićeva trudi da svaki trenutak provede sa svojim dragim, a svoju ljubav dokazuje na izuzetno neobične načine. Mlada Crnogorka je više puta lizala Zvezdanove neoprane tabane, sisala mu nožni palac, mirisala znoj ispod pazuha i gasove, a sada je tražila da joj podrigne u usta kako bi mogla da pomiriše njegov zadah.

Ovim je Anđela još jednom zgrozila javnost, a komentari na klipu koji je vrlo brzo postao viralan su se samo ređali.

"Ovako odvratne ljude u životu nisam videla", "Jadni roditelji!", "Ja bih se plašila ovakve osobe", "Još samo da ga zamoli da joj se pokaki u usta..", "Ovako odvratne ljude u životu nisam videla", "Kletva ovih prostora: Dabogda te Anđela ganjala u snu" - bili su samo neki od komentara šokiranih gledalaca, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

kurir.rs