Poplave u Novom Sadu, Foto: Kurir tv

kurir tv

POPLAVE GUTAJU ULICE NOVOG SADA: Policija izbavljala ljude iz vode! Spašene dve porodilje i na vreme prebačene do obližnje bolnice

Društvo

Nevreme i jaka kiša juče su napravili velike probleme u saobraćaju u Novom Sadu. Mnogobrojne ulice bile su poplavljene, pa su su vozila i automobili morali da prolaze kroz duboku vodu. Dopisnica Kurira Staša Keneški prenela je sa lica mesta situaciju sa novosadskih ulica.

Ona kaže da su konačno novosadski slivnici uspeli da prime onoliku vodu.

- Moram da vam kažem da sam bila u kolima sat vremena. Prošli smo kroz tri jezera. Bojala sam se da će mi kola stati u tom jezeru. Policija je izbavljala ljude koji su ostali u toj vodi. Značajna je vest da je policija izvadila dve porodilje i na vreme ih prebacila do obližnje bolnice - ispričala je Keneški.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.