Foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić, Shutterstock

tuga

ODLOŽENI KONCERTI NA TRGOVIMA U SRBIJI DOK NE PROĐE 40 DANA ŽALOSTI! Gradske vlasti donele odluku, nikome nije do pesme

Stars

Dve velike tragedije koje su potresle Srbiju pre malo više od dve nedelje odrazile su se i na koncerte koji su ranije bili zakazani na velikim trgovima širom naše zemlje.

foto: Nenad Kostić

U skladu sa aktuelnim dešavanjima u Srbiji, koja i dalje ne može da se oporavi od šoka zbog dva masakra koja su se dogodila tokom dva dana, mnogi pevači su tada zbog celokupne situacije otkazali svoje nastupe širom dijaspore i regiona. Iako su zbog nemilih događaja tada proglašena tri dana žalosti, doneta je i odluka da se koncerti koji su bili predviđeni na otvorenom tokom četrdesetodnevne žalosti odlože.

foto: Kurir Televizija

Među onima koji su pomerili svoj koncert u ovom periodu su i Milica Pavlović, koja je trebalo da peva na trgu u Crvenki, Dženan Lončarević na trgu u Nišu, dok je Nemanja Stevanović svoje druženje s publikom u jednom mestu u Vojvodini takođe odložio za neka bolja vremena.

foto: Kurir televizija

Odloženi su i koncerti Amara Gileta Jašarspahića i Sandre Rešić. Gradske vlasti će odlučiti o novim datumima održavanja tih nastupa.

foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, većina pevača je nakon što su dva masakra potresla našu zemlju otkazala svoje koncerte, a jedan od retkih koji je pevao uprkos proglašenim danima žalosti bio je Zdravko Čolić, koji je nastupao u Oslu 6. maja, kada je bila sahrana većine tragično stradalih u Beogradu i Mladenovcu.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video: