Foto: Kurir televizija

kurir tv

ČEŠKE KNEDLE KOJE ĆE SVI UKUĆANI DA OBOŽAVAJU! Polufinale kulinarske emisije: Raša Vlačić pridikovao žiriju! (VIDEO)

Jesenji TV program
> 15:54h

Nakon četiri edukativne nedelje u kojima su takmičarke imale Rašinu pomoć, počinje prva polufinalna nedelja.

U polufinalu će se spremati jela iz edukativnih nedelja, a takmičarke će pokazati koliko su pratile proces pripreme tokom prethodne četiri nedelje. Tim koji dobije najviše ocene prolazi u finale.

Sada je red na porodicu Arsić iz Beograda da ukrsti uktlače i pokaže veštine u kuhinji.

foto: Kurir televizija

Tim Arsić sprema natur šniclu i češke knedle. Majku Milu i snajku Anđelu će oceniti sin Aleksa.

Dame su u nabavci izostavile 8 namirnica, samim tim im je vreme bilo uskraćeno za čak 16 minuta. Tako da su za pripremu češkog specijaliteta imale svega 44 minuta.

Snajke su imale pojedine zamerke, tako da su češki specijalitet od svoje koleginice ocenile sa osmicom. S druge strane, majke su imale blage zamerke za knedle, ali su dale prosečnu ocenu devet.

Potom je Raša Vlačić imao problem sa ocenjivanjem jer smatra da su majke i snajke previše blago ocenjivale jelo jer je ono u svojoj biti bilo ne tako dobro napravljeno. Raša je na ovaj način hteo da skrene pažnju majkama i snajkama koje ocenjuju da ipak drže nivo i svenost da je u pitanju polufinale:

Sin Aleksa nije uspeo da pogodi ko je napravio koje jelo, pa je tim Arsić završio epizodu bez dnevne nagrade i bez dodatnog boda.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs