Foto: Kurir televizija

KURIR TV

LAGANO LETNJE JELO KOJE ĆE VAS ZASITITI! Žiri očaran brzom pipremom: Pogledajte polufinale najpoznatije kulinarske emisije (VIDEO)

Jesenji TV program

Druga polufinalna nedelja je počela, a tokom nje takmičarke spremaju jela koja su spremana tokom edukativnih nedelja. Tim koji se najbolje pokaže prolazi u finale.

Prvi predstavnik je porodica Kostić iz Beograda.

Prvi tim koji kuva ove nedelje je tim Kostić. Majka Dragana i snajka Nives spremaju tapase i gaspaćo. Koja od njih dve je bolje spremila zadato jelo, oceniće Nikola.

Dame su u nabavci izostavile osam namirnica, stoga im je vreme za pripremu specijaliteta uskraćeno za čak 16 minuta, pa su imale svega 44 minuta za pipremu jela.

Snajke su oduševljene pripremom, pa je Nives dobila prosečnu ocenu deset. S druge strane majke su jednoglasno dale sve desetke za Draganu.

Sin Nikola je uspeo da pogodi ko je napravio koje jelo, pa je tako timu obezbedio dodatni poen, kao i dnevnu nagradu u iznosu od 10.000 dinara.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs