Foto: Printscreen/Tik Tok

NEVEROVATNO

ŠTA DOBIJETE KADA KUPITE NAJSKUPLJU KARTU ZA BIOSKOP NA SVETU: Evo kako uživaju najbogatiji kada odu da pogledaju film! (VIDEO)

Zanimljivosti

Bivša stjuardesa Kristina Grabež stekla je veliku popularnost na društvenim mrežama. Objavljivala je sadržaj koji je vezan za posao, otkrivajući nam sve mane i prednosti posla o kom sanjanju mnoge devojke. Često deli neobična iskustva, a ovoga je puta je otkrila kako izgleda usluga kad kupite najskuplju kartu za bioskop na svetu - u Dubaiju.

- U Dubai Mall-u možete da pogledate film u Platinum sali koja prima oko 20-ak gostiju. Nakon što kupite kartu, prvo stižete u VIP Lounge gde možete da jedete i poručite bilo šta sa menija da vam stigne u toku projekcije. Cene hrane i pića su regularne, kao u restoranima - započela je Kristina u snimku i pokazala raskošnu salu i luksuzan nameštaj.

- Sedišta u sali su udobne fotelje koje izgledaju kao prva klasa u avionu i ograđene su po parovima, tako da nemate kontakt sa drugima. Svako sedište ima dugme za poziv konobara, USB ulaz, svetlo i može da se obori u poluležeći položaj, što sam ja uradila. Na sedištu se nalazi meni jer hranu i piće možete da poručite u toku projekcije. Nama su prvo stigle pice, iznenadili smo se koliko su bile ukusne. Kasnije smo tražili kokice. Sve u svemu, ovo je mnogo dobro iskustvo - ispričala je Kristina.

Njene pratioce je zanimala cena, ali Kristina nije otkrila. "Hoću u Dubai", "A cena kokica kao kavijar u Srbiji", "Škripave stolice, pucanje filmske trake, zujanje projektora... To je doživljaj koji se pamti", "Isto to imamo u Zagrebu već 10 godina, bolje da si išla u bioskop sa krevetima, nego ovde", pisali su ljudi...

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video: