Foto: Kurir televizija

36 PITANJA

"ČUJEM ALARM, PROBUDIM SE I NE ZNAM GDE SAM" Cipka podelila najdublju intimu: U poslednje vreme pojavljuju mi se OVI snovi (VIDEO)

Stars

Ekipa Kurira je Aleksandru Tadić Cipku zatekla na jednom zanimljivom mestu, a prilika je iskorišćena za rubriku "36 pitanja" za šta je pevačica bila raspoložena.

Ovo su neka od pitanja, na koje je Cipka odgovorila.

Da li često šeta?

foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/PINK

- Pa da, volim da se skockam, obujem štikle i polako krenem kroz park. Jako retko idem na trčanje, ne volim to. Volim da šetam. Trčanje je jedini segment sporta koji ne volim.

Šta je prvo pomislila kada se probudila?

- Pomislila sam zbog čega mi alarm ponovo zvoni i gde treba da idem. Ujutru nikada ne znam gde se nalazim, a alarm mi konstantno zvoni. Budi me i upozorava na nove obaveze.

Potom je otkrila svoj sinoćni san:

- Konkretno za sinoć se ne sećam, ali generalno pamtim snove i često ih imam. Generalno sanjam o svemu i svačemu, u poslednje vreme najviše sanjam detinjstvo i neko društvo iz tog doba. Imala sam prelepo detinjstvo.

Potom je odgonetnula kada joj najbrže prolazi vreme:

- Najbrže mi prolazi sa mojim suprugom, porodicom i prijateljima. Srećno sam udata. Udata sam već godinu dana, a veridba je bila u Italiji u Veneciji. Dugo smo zajedno partner i ja. Nama papir ništa zapravo nije predstavljao, više je to zbog trenda.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs