Foto: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

RADUJU SE BEBI

AL PAĆINO TRAŽIO OD DEVOJKE TEST OČINSTVA: Zbog jedne stvari je posumnjao da je on OTAC DETETA svoje 53 godine mlađe partnerke

Pop kultura

Al Paćino tražio je DNK analizu nakon što je saznao da je njegova devojka Nur Alfalah trudna, glumac je posumnjao u svoje sposobnosti.

Holivudski glumac Al Paćino iznenadio je svetsku javnost vešću da je njegova 29-godišnja devojka Nur Alfalah trudna. Međutim, iako je par već neko vreme u vezi, Paćina je vest o trudnoći šokirala, te je nakon saznanja tražio DNK analizu.

foto: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Strani mediji raspisali su se kako je Al posumnjao u to da je dete njegovo jer je mislio da je iz medicinskih razloga neplodan.

Nur je stoga zatražio da mu na ovaj način potvrdi da je dete njegovo, a za mesec dana mlada producentkinja bi trebala i da se porodi.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paćina je sve zabrinulo jer je Nur pre samo nekoliko meseci završila vezu s Mikom Džegerom. S njim je u vezu krenula još 2019. godine, pa su onda raskinuli, a u međuvremenu se navodno zabavljala s Klintom Istvudom nakon kojeg se ponovo vratila Miku, a onda upoznala i Paćina.

Paćinu će ovo biti četvrto dete, a glumac će bebu kojoj još nisu otkrili pol dobiti s 83 godine.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)