Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

već se uselili

OVO JE LUKSUZNA VILA DŽEJ LO I BENA AFLEKA! Ima čak 24 kupatila, garažu za 12 automobila i penthaus! Platili je 60 miliona (FOTO)

Pop kultura
> 12:40h

Dugo su tražili kuću iz snova, pisalo se za nekoliko vila da ih kupuju, ali tek sada su se konačno odlučili.

Dženifer Lopez i Ben Aflek kupili su luksuznu vilu u Volingford Estatesu na Beverli Hilsu za koju su potrošili 60 miliona dolara, prenosi TMZ.

foto: Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kuća ima 4273 metra kvadratna sa pet hektara okućnice. Sastoji se od 12 spavaćih soba i 24 kupatila, a uključuje i sportsku dvoranu sa košarkaškim igralištem, teretanom, ringom za boks i barom.

foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na imanju se nalazi i penthaus od 456 kvadratnih metara, dvosobna kuća za obezbeđenje i garaža za 12 automobila. Tu je i dodatni parking prostor koji može da primi 80 vozila. Imovina je prvobitno prodata za 135 miliona dolara pre pet godina, ali je cena opala tokom godina.

foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prošlog meseca kuća je ponovo stavljena na prodaju za 75 miliona dolara, ali je slavni par uspeo da snizi i tu cenu.

foto: Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Trebalo im je samo nedelju dana da zaključe ugovor o novom domu i već su počeli da se useljavaju. Kuća je fotografisana iz vazduha i ispred nje se vidi mnogo njihovih stvari, kao što su fotelje, kauči, tepisi i drugi nameštaj koji se premešta iz njihove prethodne kuće u novu. Na imanju je snimljena i Džej Lo.

(Kurir.rs/Index.hr)

Bonus video: