Foto: Profimedia

snalazi se

GLUMIO JE STRIPERA, A SADA PIŠE KNJIGE ZA DECU: Nije ni sanjao da će postati samohrani otac, a evo kako se snalazi u toj ulozi

Pop kultura

Glumac Čening Tejtum (42) govorio je u emisiji "Danas: Sa Hodom i Dženom" o tome kako se nosi sa ulogom oca. On i bivša supruga Džena Devan imaju ćerku Everli (11).

- Zaista ne znam. Ja se uklapam. Mislim da se kao i svaki roditelj samo trudim da ne 'zeznem' svoje dete - bio je odgovor glumca na pitanje voditeljke kakav je otac.

Tejtum je publici poznat po ulogama u filmovima 'Magični Majk' i 'Step up', kojima se etablirao kao miljenik ženske publike, a mnogi ne znaju da je glumac napisao nekoliko knjiga za decu. Jednom prilikom je otkrio da nikada nije planirao da napiše knjigu, ali da ga je Everli inspirisao i tako je nastala serija 'Sparklela'.

- Nikada nisam planirao da budem samohrani otac i kada se to desilo imao sam tremu. Bilo mi je još teže jer je devojčica, pa sam potražio na Jutjubu kako da pletem pletenice jer nisam želeo da neuredno dolazi u školu - otkrio je on.

Inače, on i Džena su bili u braku od 2009. do 2018. Nakon raskida, Džena se ubrzo verila za glumca Stiva Kazija (47), sa kojim ima sina Kaluma (2). Njen bivši je trenutno sa glumicom Zoe Kravic (34). Džena i Čening nisu mnogo pričali o svojoj vezi od razvoda, ali su rekli da su se rastali bez svađe.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video: