Foto: Kurir TV, Damir Dervišagić

stars

"SRAMOTA ME JE ŠTO ĆU OVO REĆI!" Dara Bubamara progovorila o odnosu sa Rastom i o novom dečku: KLIKNULI SMO ODMAH, ODLEPILA SAM!

Stars

Dara Bubamara je neko koga beogradska publika obožava! Pre nego što je razgalila posetioce jednog splava pred našom kamerom govorila je sve što zanima javnost - da li ima dečka, kakvi joj muškarci prilaze i šta novo priprema.

foto: Kurir Televizija

Dara je najavila novu pesmu čiji je autor Stefan Đurić Rasta, a čija se premijera, kako je rekla može očekivati za desetak dana.

- Čula sam se sa Rastom i pričali smo kako bismo mogli da radimo neku novu pesmu i da li ima neku novu ideju. Kliknuli smo odmah! On je meni radio mnoge pesme, to je poznato. To su recimo Opasan, Karera, Nevolja i Žena zmaj. Za tri četri dana mi je poslao pesmui i odlepila sam. Juče sam je za sat vremena snimila.

A evo kako je prokomentarisala to što joj se zamera da navodno previše koristi fotošop:

- Žao mi je ja sam ta sa slike!

O svom ljubavnom životu kaže da trenutno ima simpatiju i da joj većinom prilaze jako mladi muškarci kao i oni koji kao i ona imaju neku mladalačku energiju.

- Imam neku simpartiju. Kao što sam ja rođena ovako harizmatična i mladolika, mislim sramota je reći, ali pišu mi momci sa 18 i 19 godina alo bre, malo su stariji od mog sina, stvarno je nenormalno, tako isto ima i muškaraca koji imaju takvu energiju, mladalačku. Ali eto meni nekako stalno zapadaju ti mlađi.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.