Foto: Printscreen

slavljenica

PRVE FOTOGRAFIJE ANE KORAĆ I MISTERIOZNOG MUŽA! Topi se u njegovom zagrljaju, a svi oduševljeni ZLATNIM tanjirima na stolu

Stars

Ana Korać proslavila je svoj 29. rođendan i tom prilikom napravila gala žurku, gde je sve bilo na visokom nivou, od dekoracije prostora i stola, gde su dominirale bela i zlatna boja. Escajg je posebno bio zanimljiv jer je sve bilo u pozlati.

foto: Printscreen

Ani je njen partner, kojeg krije od očiju javnosti, priredio iznenađenje za pamćenje, pa je u tajnosti angažovao pevačicu Jelenu Rozgu, da Koraćevoj ulepša zabavu.

Koraćeva je na svom Instagramu delila fotografije i video snimke sa svojim najmilijima od prethodne noći, a tu su se našle i porodične fotografije. Naime, ona je pozirala sa svojim izabranikom, kojem je prekrila lice srcima, a na kojoj se vidi kako je grli, dok ona ne skida osmeh sa lica.

foto: Printscreen

Zatim je objavila na storiju i fotografiju sa njihovim sinom, a zatim i njhove ruke kako se drže. Ono što je privuklo veliku pažnju njenih pratioca je nastpis koji se vidi u pozadini: "Srećna porodica je raj pre raja".

Inače, Ana je za ovu priliku odabrala elegantno belo odelo, dok je ispod imala crni korset koji je istakao njene bujne grudi.

foto: Printscreen

Ana, koja se posvetila pre svega porodici, nedavno govorila o majčinstvu i istakla koliko je ispunjena otkako je dobila dete.

- Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene. Što se nespavanja tiče, to su one slatke muke o kojima je i meni moja majka govorila. Sad je potpuno razumem. Hvala bogu, sin je poslušan, spava lepo i obaveze oko bebe, bilo danju ili noću, ne padaju mi teško. Čim se probudi, odmah reagujem i brzo ga uspavam. Prilagodili smo se, pa i ja spavam kad spava i beba. U međuvremenu završavam i ostale obaveze, ali beba mi je prioritet - rekla je Ana nedavno.

kurir.rs

Bonus video: