Foto: Profimedia

uzima pauzu od glume

DŽEJN FONDA ODLUČILA DA PAUZIRA OD GLUME: Evo zašto je slavna glumica donela ovu odluku, pa PRIZNALA nešto što će vas IZNENADITI!

Pop kultura

Glumica Džejn Fonda (85) uzima pauzu od glume. Za vikend je posetila Tribeca Film Festival tokom kojeg je dobila i nagradu za politički aktivizam.

Na festivalu je vodila razgovor sa Robin Roberts i tada je otkrila da će uoči predsedničkih izbora u SAD-u 2024. uzeti pauzu od glume.

-Rešimo se Džoa Mančina. Moramo glasati za Bajdena. Moramo se jako naljutiti na njega i moramo pokušati da zahtevamo da zaradi naše glasove - rekla joj je Džejn.

foto: Profimedia

Otkrila je i kako se neće kandidovati za predsednicu SAD-a.

- Jedna stvar u vezi sa starenjem je da počnete da budete pametniji oko svojih jačih strana. A to nije jedna od njih. Ja sam navijačica. Nemam originalnih ideja. Ja sam osoba koja preuzima tuđe ideje i za to prima zasluge - ispričala je glumica.

foto: Profimedia

Džejn se uz politiku bavi i klimatskim promenama. Osvrnula se i na tu temu pa je rekla ljudima da trebaju da počnu da se bave klimatskom krizom pre nego što bude prekasno.

- Mi smo životinje, ne zaboravimo. Zavisimo od okeana i šuma, za kiseonik, za hranu. Na nama je da napravimo promenu jer kad odemo, biće prekasno. Mi smo ti koji mogu napraviti razliku. Nemojmo kad se bude pisala istorija biti oni koji su ostali kod kuće i preslagali porcelan - rekla je Fonda.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video: