Foto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

raspored takmičenja

OVO ZANIMA SVE LJUBITELJE PREMIJER LIGE: Već u prvom kolu imamo jedan veliki derbi na OSTRVU!

Fudbal

Fudbaleri Mančester sitija, trostruki uzastopni prvaci Engleske, otvoriće novu sezonu gostovanjem Barnliju, 11. avgusta, saopštili su organizatori Premijer lige. To će ujedno biti i prva utakmica u novoj sezoni Premijer lige, a meč je zakazan za 21.00.

Narednog dana program u Premijer ligi otvaraju aktuelni viceprvak Arsenal i Notingem Forest (13.30), u standardnom subotnjem terminu od 16.00 igraju Bornmut - Vest Hem, Brajton - Luton, Everton - Fulam i Šefild junajted - Kristal Palas, dok se program tog dana završava utakmicom Njukasla i Aston Vile od 18.30.

U nedelju, 13. avgusta, igraju Brentford i Totenhem (15.00), a zatim veliki derbi Čelsi i Liverpul (17.30), da bi poslednji duel prvog kola 14. avgusta odigrali Mančester junajted i Vulverhempton (21.00).

Od rasporeda za ostala kola treba izdvojiti da Siti 7. oktobra gostuje Arsenalu (osmo kolo), dok 28. oktobra gostuje gradskom rivalu Mančester junajtedu.

Liverpul i Everton će prvi gradski derbi u novoj sezoni igrati 21. oktobra, a klub sa Enfilda aktuelnim prvacima gostuje 25. novembra.

Kurir sport