Foto: Pritnscreen

U JEKU POPULARNOSTI SE UDALA I NESTALA: Gde je i šta radi vlasnica najvećeg hita od pre 20 godina, evo kako DANAS izgleda

Stars

Pesma "Ajkula" od pevačice Brankice Celabović, poznatije kao Ella B, postala je jedna od najpopularnijih pesama 2000. godina, koja je pevačicu vinula na vrh estradne scene.

Pored ovog hita, i druge pesme tada fatalne plavuše postale su veliki hitovi, ali ona je odlučila da napusti muzičku karijeru i odseli se iz Srbije.

- Devedesete su za mene bile najlepše. Putovali smo svuda dok smo se bavili muzikom, ali smo shvatili da slava nije sve na svetu. Deca su moj pokretač za sve u životu. Sada radim u auto-kući, moj posao nema veze sa muzikom - rekla je svojevremeno pevačica.

foto: Pritnscreen

Brankica se zaljubila u jednog od osnivača grupe "Beat street", Ljubomira Celabovića, a svoju ljubav su krunisali brakom na jako neobičan način.

Oni su se venčali u popularnoj emisiji "48 sati svadba" i na vrhuncu popularnosti nestali sa javne scene.

Supružnici su napustili svoju domovinu, žive u Štutgartu i imaju četvoro dece, Kristijana, Aleksandra, Danijela i Tamaru.

foto: Privatna Arhiva

Oni su u Nemačkoj započeli i nove karijere, koje nemaju veze sa muzikom, a kako kažu, deca i ne znaju kakvu popularnost su uživali u mladosti.

- Naši poslovi nemaju veze s muzikom. Ja radim u jednoj automobilskoj kući. Ostvarila sam se kao majka i to mi je nešto najlepše na svetu. Imam moja četiri blaga i želim da ih izvedem na pravi put - rekla je Ela B za medije svojevremeno, a njen suprug Ljuba dodao:

- Ja radim u špediciji kao šef u jednoj filijali. Zaposlio sam dosta radnika iz Srbije, pa često pravimo šale na račun muzike i moje nekadašnje popularnosti.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video: