Foto: Kurir, Damir Dervišagić

PROMENILA PLANOVE

CECA U NIŠ IPAK NIJE DOŠLA HELIKOPTEROM! Koncert kasnio 2 sata, pa nasred bine IZULA čizme: Evo šta je obećala publici!

Stars

Svetlana Ceca Ražnatović je posle 10 godina pauze ponovo održala veliki koncert na niškoj Tvrđavi, gde se okupilo oko 15.000 ljudi.

Iako je bilo najavljeno da će Ceca na binu u Nišu sleteti helikopterom, do toga iz nepoznatih razloga ipak nije došlo, pa je na koncert stigla, kao i uvek, džipom, i to sa cela dva sata zakašnjenja.

foto: Kurir

- Dobro veče, Niš! Moja draga južna Srbijo! Srce mi je puno - poručila je Ražnatovićka na početku, a onda zaređala svoje najveće hitove. Koncert je otvorila pesmom "Beograd", a publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom i vriskom, uprkos čekanju na velikoj vrućini.

Dobra atmosfera je vladala od samog početka, što je Cecu navelo da se opusti i raskomoti, pa je neudobne šljokičave čizme vrlo brzo izula, te je ostala bosonoga do kraja dvosatnog koncerta, što joj nije prvi put. Pevačica je pokazala i novi imidž, trendi frizuru sa šiškama, a sve je iznenadila i svojim autfitom - crnom svetlucavom mini-haljinom koja je više otkrivala nego skrivala.

foto: Kurir

Na kraju koncerta Ceca je zahvalila publici na noći za pamćenje, pa je izrazila nadu da će se opet družiti, i to na Ušću sledeće godine, što su okupljene Nišlije, ali i Beograđani, kao i veliki broj Bugara, pozdravili aplauzom.

Kurir.rs

Bonus video: