Foto: Printscreen/Pink, Shutterstock

USKORO!

ON ĆE BITI DRUGI UČESNIK ZADRUGE 7! Ovo su SVI DETALJI sezone koji se drže u STROGOJ TAJNOSTI: Iznenađenjima nema kraja!

Stars

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink" objavio je na mrežama da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

Kako je otkrio, nova "Zadruga 7" imaće specijalan naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond koji iznosi čak 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra.

Produkcija je kao i svake godine pripremila niz iznenađenja.

- Čuveno imanje u Šimanovcima i Bela kuća će izgledati potpuno drugačije. Spremni su da skroz preurede prostorije i dvorište, pa će publika i budući učesnici biti i te kako iznenađeni - započinje izvor za domaće medije, te dodaje:

foto: Printscreen

- Sve će biti luksuznije, a radovi počinju već ovih dana, ne bi li stigli da odrade sve što su zamislili do septembra, kad je zakazan početak emitovanja. Raskošan nameštaj stiže sa svih strana sveta, a čelnici uveliko smišljaju zadatke koji će biti prezentovani takmičarima čim uđu na imanje.

Osim Miljane Kulić, koja je navodno, išla na razgovor sa čelnicima Pinka, tu je i drugo poznato rialiti ime - Ivan Dragić, koji se dobro pokazao u prethodnoj sezoni.

foto: Printscreen/Instagram

Kasting će se, inače, raditi puna dva meseca.

- Željko Mitrović će sa svojim timom raditi kastinge u narednih osam nedelja. Samo zvučna imena će biti u opticaju, a spremaju se velika iznenađenja za javnost. Po svemu sudeći, niko od diskvalifikovanih takmičara neće moći da učestvuje, jer produkcija želi maksimalno da sankcioniše bahato i nasilničko ponašanje - navodio je ranije izvor za domaće medije.

foto: Printscreen/Pink, Shutterstock, Ilustracija

- Već u prvim satima po objavljivanju "Zadruge 7", mnogi nekadašnji rijaliti učesnici su počeli da se javljaju Mitrovićima. Oni su na razne načine sugerisali i molili da ih zovnu u narednu seonu, a telefoni nisu prestajali da im zvone. Može samo da se pretpostavi kako će biti narednih dana i nedelja, pometnja je već nastala - dodao je sagovornik tada, prenose mediji.

Kurir.rs/Blic/Srbija danas