Foto: Marina Lopičić

porodica

OVAJ POZNATI ROKER JE SVEKAR MARIJANE MIĆIĆ! Voditeljka maznula sina pravog beogradskog šmekera, evo o kome je reč!

Stars

Voditeljka Marijana Mićić pre godinu i po dana rodila je ćerku Anu, a u oktobru očekuje dolazak još jedne devojčice.

Sa emotivnim partnerom Milošem Marjanovićem, koji je po profesiji producent, zajedno je skoro deset godina, ali, koliko je poznato javnosti, nisu se venčali.

foto: Printscreen/Instagram

Par se upoznao slučajno, a lepa voditeljka prvi susret opisuje kao sudbinski. U intervjuima često ističe da je uz Miloša postala bolja u svakom pogledu.

− To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna i posesivna. On je sve to sveo na minimum – ispričala je u jednom.

foto: Privatna Arhiva

Miloš je, inače, sin Srđana Marjanovića, kantautora i gitariste, predstavnika „stare garde“ jugoslovenske rok muzike. U karijeri dugoj pet decenija snimio je brojne pesme, ali je, bez sumnje, najpoznatiji po strofi: „Mi smo jednom drugom uvek govorili vi...“

Osim muzikom, bavio se i novinarstvom, budući da je diplomirao žurnalistiku, a odlično se snalazio i u privatnom biznisu. Osamdesetih godina otvorio je jedan od prvih butika u Beogradu, koji se nalazio u tada čuvenom „Gradiću Pejton“, prvom tržnom centru u Jugoslaviji. Uspešno je vodio i kafić „S klub“, u Ulici 27. marta.

foto: Damir Dervišagić

− Postao sam deda jedne male Ane, Miloš i Marijana podarili su mi tu sreću. Plašim se da je držim dugo u rukama jer je sićušna. Žao mi je što ne mogu da je vodim svuda sa sobom jer je mala. Jedva čekam da poraste, da je provozam u automobilu, da je vodim u „Šumatovac“ i da svima kažem: „Da, to je moja unuka“. Drago mi je da sam dočekao tu radost, daće Bog možda dočekam još neko unuče.

Kurir.rs/Hello

Bonus video: