Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia, Chris Robbins / Mood Board / Shutterstock Editorial / Profimedia

ASTRO PROGNOZA

ONI BI OVOG LETA MOGLI DA PRONAĐU LJUBAV SVOG ŽIVOTA: Ova 4 horoskopska znaka čeka romansa o kojoj su mogli samo da maštaju

Zanimljivosti

Ova četiri znaka Zodijaka imaju velike šanse da ovoga leta pronađu ljubav.

Nikad ne znate kada ćete upoznati osobu svog života.

Ponekad se ljubav rodi iz druženja, prijateljstva, a ponekad niotkuda, gotovo na prvi pogled. Leto kao takvo uglavnom je sinonim za uzbudljive romanse, a kako stvari stoje, četiri horoskopska znaka imaće posebnu sreću te su velike šanse da ove 2023. godine, u nadolazećim mesecima, upoznati onog pravog.

foto: koi88 / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

Rakovi, zvezde će vas ovog leta blagosloviti na ljubavnom planu. Početak leta označava početak vašeg rođendanskog meseca, a s njim dolazi i povoljan period za nova ljubavna poznanstva. Otvoreni ste, druželjubivi i spremni za nove avanture. Velike su šanse da ćete upoznati nekog posebnog.

Bik

Bikovi, planeta Venera je na vašoj strani ovog leta. Vaša prirodna odlučnost i strast doneće vam mnogo prilika kada je u pitanju ljubav. Takođe, vaša ljubav prema malim stvarima verovatno će privući pravu osobu u vaš život.

foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia

Strelac

Strelčevi, vaše putovanje u pronalazak ljubavi moglo bi započeti ovog leta. Jupiter, planeta sreće, uspeha i bogatstva, mogla bi vas uputiti prema nekome ko će obogatiti vaš život na načine koje niste očekivali.

Vaga

Vage, ovo leto će vam doneti ravnotežu na svim poljima pa tako i na ljubavi. Budući da vama vlada Venera, simbol ljubavi, velika je verovatnoća da ćete pronaći nekoga ko će vam doneti sklad i sreću za kojom tragate.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video: