Foto: YouTube/Pink rs., Kurir/Privatna arhiva, Nemanja Nikolić

"Njega treba neko da drži pod kontrolom"

ŠAVIJA SPREMA NOVU TUŽBU PROTIV KARIĆA! Stefan tvrdio da je bila na KOKAINU, a sad mu Nataša poslala JASNU poruku

Stars

Nataša Šavija oglasila se za Kurir posle tvrdnji Stefana Karića, koji je inače tužen da joj je naneo tešeke telesne povrede, da je Šavija u noći incidenta bila pod dejstvom narkotika.

- Pa mene zaboleo stomak od smeha kad sam videla. Svakako će biti tužen za ovo. Nije zaboravio da se ljudi i dalje pitaju, odnosno i ne pitaju se više, jasno je kao dan, zašto se on tri dana nije javljao policiji. Sve i da jeste bilo toga u meni, zna se da doktori imaju svoj raspored, a meni nije bio otvoren stomak, organi izleteli i slično, ne daj boze, pa da je moralo istog momenta. Uostalnom, tu supstancu doktori mogu da saniraju, koliko znam, a mislim da ona svakako ne utice na operaciju, kao ni psihoaktivni lekovi, antidepresivi. Ne mogu da tvrdim, ali svakako će morati da dokaze to. To što upliće državne hirurge u njegove bljuvotine je katastrofa. Njega treba neko da drži pod kontrolom i da ne drži te lajvove gde se samo kanali - rekla je Šavija za Kurir.

foto: Printscreen

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Karić nepoznatoj osobi snima video poruku i indirektno spominje Šaviju, istakavši da starletu nisu mogli da operišu jer je, navodno, bila pod dejstvom narkotika.

- Pa devojka nije mogla da... Držali je u bolnici da se očisti od kokaina, šta da ti pričam... Nisu mogli da je operišu jer je imala kokain u krvi, ne znam šta onda da ti kažem - kazao je Stefan u kameru.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

kurir.rs

Bonus video: