Foto: Damir Dervišagić

inovativan

URNEBESNO BUĐENJE KOJE ĆE DUGO PAMTITI! Tina Ivanović razotkrila Zvezdana, evo na koji način joj je prekinuo san!

Stars

Tina Ivanović otkrila je na društveni mrežama deo svoje porodične intime. Pevačica je naime na svom storiu podelila snimak u kojem je njen izabranik Zvezdan Anđić budi onako kako bi sva žena poželela da dočeka jutro.

foto: Kurir televizija

Evo dragi moji, sad sam ustao. Skuvao sam kaficu, govori Zvezdan na snimku a kadar prikazuje na minijaturnom poslužavniku elegantno servirane kafe za njih dvoje zajedno sa čašom vode.

Nakon ovog romantičnog dela usledio je nastavak videa koji korak po korak postaje urnebesan.

- Idem da vam pokažem kako ja budim moju ženu. Ovo niste videli u životu još, rekao je iskreno Zvezdan, a potom detaljno opisao gde se nalazi njen krevet i sa dugačkim štapom lupkao u plafon sa sprata ispod ne bi li probudiro Tinu.

Snimak je dobio niz lajkova a nižu se komentari od „najluđe buđenje do sada“ do onih tipa „kume, ne streiraj mi kumu“ naravno potpisani uz emotikone smeha ili ljubavi.

foto: Damir Dervišagić

Tina je dugo godina u skladnom braku sa suprugom Zvezdanom koji je i ovim gestom pokazao koliko je velika ljubav između njih dvoje.

Imam tu privilegiju da imam pravog zaštitinika pored sebe da budem prava dama i mnogo mi je olakšao život, rekla je jednom prilikom Tina opisujući odnos koji imaš sa suprugom.

Kurir.rs/Grand

Bonus video: