Foto: Aleksandar Jovanović

sreli se posle dve i po godine

OVAKO JE IZGLEDAO SUSRET RADE I MOMIRA POSLE RASKIDA! Pred ženom ga GRLILA, Milan sve GLEDAO! S njegovom sestrom ušla u RAT!

Stars

Rada Manojlović ispričala je u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji sve o svom ljubavnom životu i priznala da se u nekadašnjeg košarkaša Momira Gajića zaljubila dok je bila u vezi s Milanom Stankovićem.

Ona je zbog Gajića raskinula petogodišnju vezu s kolegom, sa kojim je i danas u odličnim odnosima, dok s Momirom nije ostala u kontaktu.

Iako mu je zamerila na izjavi nakon njihovog raskida trogodišnje veze da je ona dokaz da sa pevačicama ne treba biti, njihov susret nakon svega ipak je bio srdačan. U to se uverila ekipa Kurira koja ih je uslikala na aerodromu te 2017. godine. Ali, da sve bude interesantnije tu je baš u tom trenuitku bio i Milan Stanković.

Pevačica je tada krenula u Split na nastup i sasvim neočekivano ispred nje se stvorio Momir i to sa suprugom, detetom i sestrom. Manojlovićka nije želela da ga izbegava, već mu je prišla i srdačno se pozdravila s njim. Pao je i zagrljaj, kao i upoznvanje s njegovom ženom, dok je njegova sestra okrenula glavu jer s Radom nikada nije bila u dobrim odnosima.

foto: Kurir Televizija

Proveli su nekoliko minuta u razgovoru, a onda je Gajić otišao da se ukrca u avion. Rada je tada doživel anovo iznenađenje jer je spazila Stankovića sa kojim se takođe srdačno pozdravila.

- Momir i ja se nismo ni videli ni čuli pune dve i po godine i drago mi je što sam ga srela. Ima prelepu ćerkicu i predivnu ženu. Ovako nešto nisam mogla da očekujem da će mi se ikad desiti. I on se veoma iznenadio. Ide s porodicom na odmor, a ja na nastup u Split. Ispričali smo se - rekla nam je tada pevačica, a na pitanje da li je očekivala Stankovića, pevacica se zacrvenela.

foto: Printscreen

- Rekla sam Milanu: "Samo si mi ti falio u ovom trenutku." Okretala sam se da vidim da li će se još neko pojaviti. Baš sam se slatko nasmejala - rekla je pevacica.

Susret na aerodromu tada je podgrejao priču o netrpeljivosti Gajićeve sestre prema pevačici, a Rada je i sama izjavljivala da s njene strane nikada nije bila prihvaćena i kako ju je napala da ponovo želi medijsku pažnju preko njih i da je namerno dovela novinarske ekipe da je usnime sa njima na aerodromu.

foto: Kurir Televizija

- Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - otkrila je tada Rada za domaće medije, dok Momirova sestra nije želela da se upušta u priču o bivšoj snajki.

- Ne bih komentarisala izjave te osobe i davala joj tako na značaju - bilo je sve što je u to vreme rekla Gajićeva setra.

Momirov otac je bio rečitiji i branio je ćerku.

- Nije baš tako. Sestra nikada neće da bude protiv brata. Kakav je njegov emotivni izbor, takav je. Rekao nam je Momir da su sreli Radu na aerodromu, ali ne i da je bilo konflikta nje i naše ćerke kao što se piše - rekao je Momirov tata i dodao:

- Zašto bi bilo kome od nas smetalo što je Rada folk pevačica i što je sa sela? Taman posla. Devojka je bila na mestu. Ona je bila korektna. Prava devojka, domaća, naša. Kulturna, fina, bez ijedne ružne reči upućene nama. Sve najbolje o Radi mislim. Nismo se mi uplitali u njihov odnos, ali bilo je sve kako treba. O Radi sve najbolje mislimo. Rado smo je viđali. Nikada nam ništa nažao nije učinila", ispričao je Momirov otac.

foto: Damir Dervišagić

I pevačica je potvrdila da je sa roditeljima bivšeg dečk aimala lep odnos.

- Njegova porodica, majka i otac su bili prema meni izuzetno srdačni, uvek su me posmatrali kao svoje dete. Za njih veliki pozdrav, oni su divni ljudi! Sad, normalno, svuda postoji ona zaova. Kako se u narodu kaže, zaova ili zlaova? - prokomentarisala je tada Rada.

Kurir.rs

Bonus video: