Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

strast pršti na sve strane

IMAJU ODNOSE BAR 4 PUTA DNEVNO, A SAD SE PRED SVIMA PREPUSTILI VRELIM DODIRIMA! Svojim SMELIM POZAMA doveli atmosferu do USIJANJA

Pop kultura

Brazilska manekenka Izabel Gular ovih dana uživa na odmoru na Mikonosu sa verenikom Kevinom Trapom. Paparaci su uhvatili slavni par i to u vrlo strastvenom trenutku - lepa brineta vatreno je dodirivala, grlila i ljubila svog izabranika. Nisu im čak smetali ni Kevinovi prijatelji u čijem su društvu bili, a par je očigledno i posle osam godina veze na sedmom nebu!

foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Izabel je, kao i uvek, blistala - može da se pohvali savršeno izvajanom figurom i trbušnjacima, a bila je sjajno raspoložena, osmehujući se i đuskajući sve vreme, bar onda kada nije ljubila svog dečka.

foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I Trap, inače golman Ajntraht Frankfurta i nemačke reprezentacije, se sa uživanjem predao u ruke svoje voljene. Inače, par je zajedno od 2015, a verili su se 2018. godine, a nikada se nije mogla pročitati nikakva vest u trazvicama u ovom odnosu. Upravo suprotno, važe za veoma skladan i srećan par.

foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsetimo, Izabel je svojevremeno izjavila da sa ovim golmanom ima seks bar četiri puta na dan.

"Imamo seks četiri-pet puta dnevno. Međutim, ukoliko PSŽ izgubi neki meč u kom je Kevin branio onda seksa nema. S druge strane, ukoliko pobedi nijedno od nas tu noć ne spava i imamo seks do jutra", rekla je manekenka jednom prilikom.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video: