Foto: Shutterstock

PRELEPO

ŽENE ROĐENE U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE PROCVETATI U PEDESETIMA! Stare kao dobro vino: S vremenom – sve srećnije i sve uspešnije!

Zanimljivosti

Vitalnost, energija, radoznalost, želja za životom... ovo često nema veze sa godinama, već zavisi od toga kakva je naša svest, da li negujemo svoju ličnost, kakvu vibraciju šaljemo i kakav stil života biramo. Prema astrolozima, žene rođene u ova 3 znaka Zodijaka očekuju najveći uspeh i sreću - nakon pedesete!

Bik: Zrelost i hrabrost da se upustite u nešto dobro i veliko

foto: Shutterstock

Bik prihvata starenje. Pošto su deca, Bikovi jedva čekaju da odrastu. Oni zapravo uživaju u tome da imaju više odgovornosti. Uvek izgledaju malo drugačije u poređenju sa drugom decom – uglavnom su tiši, smireniji i imaju samo nekoliko bliskih prijatelja. Kako postaju stariji, to ih stavlja ispred svih ostalih u pogledu karijera jer su tako dobri u tome da ostanu fokusirani i vode računa o svom poslu! Kako Bik stari, primećuju da jača svoj pozitivan stav, razvija radnu etiku i zna šta želi od života. Žene u ovom znaku teže stalnom napretku, a srednje godine im donose zrelost i hrabrost da se upuste u nešto dobro i veliko.

Devica: Samo sa godinama može sve više da cveta!

foto: Shutterstock

Dete Device uvek se oseća kao stara duša u poređenju sa svojim vršnjacima! Od malih nogu su izuzetno zreli, čvrsto su na zemlji i usmereni na zadatke i planove. Devica je toliko praktična, organizovana i brižna, pa žene u ovom znaku zaista uspevaju da pokažu svetu koliko su jake i da mogu više od bilo koga drugog. Čini se da dobijaju sjajne poslove odmah nakon koledža, napreduju na poslu, ističu se u timovima. Kada dostigne svoje godine, Devica je uglavnom postigla većinu onoga što je želela, ali to nije kraj za nju. Želi da se usavršava, napreduje, otkriva neke nove horizonte. U 50-im godinama žena u ovom znaku u potpunosti razume sebe, smanjuje svoj perfekcionistički stav, opušta se, ali ne odustaje. Sa godinama može samo da cveta sve više!

Lav: Ima potencijal da uradi neverovatne stvari!

foto: Shutterstock

Lavovi definitivno imaju tendenciju da rade impresivne stvari kako stare. Njihova glavna misija u srednjim godinama je učenje, napredak, razvoj u mnogim oblastima. Moguće je da će neki Lavovi u ovom uzrastu upisati fakultet ili kurs, želeći da promene svoju profesiju ili stil života u celini. Ne plaše se promena, osećaju se nezaustavljivo i mnogi od njih imaju osećaj da je magija života tek počela. Umeju da uživaju u srednjim godinama, a nakon 50. rođendana pokušaće da otvore mnoga nova vrata u životu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video: