Stefan Zdravković, Foto: Kurir televizija

zanimljivo

PRINCA STE SVI UPOZNALI SA DUGAČKOM KOSOM! Ranije se šišao "na kratko", izgledao je skroz drugačije, a sada je OBJAVLJENA I FOTKA

Stars
> 10:18h

Pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, proslavio se na ovogodišnjem nacionalnom izboru za pesmu Evrovizije sa kompozicijom "Cvet sa Istoka".

Tada je osvojio prvo mesto po glasovima publike, a pobeda mu je "za dlaku" izmakla, jer je zbirom glasova publike i stručnog žirija, Luk Blek imao za nijansu više.

Osim svojim talentom, Princ je publiku osvojio i svojim unikatnim imidžom i izgledom koji je mnoge podsetio na holivudskog glumca Džejsona Momou ili nekog od Diznijevih junaka.

Duga kosa je Prinčev zaštitini znak, a samo oni koji ga poznaju i pre muzičke karijere, imali su priliku da vide kako je Stefan izgledao dok se šišao na kratko. Mnogi ga ne bi prepoznali, a u galeriji u nastavku teksta možete videti kako je Princ od Vranje izgledao bez frizure po kojoj ga prepoznaju.

Pevač je nedavno gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića ispričao anegdotu sa jednog festivala u Kazahstanu, kada je jedna devojka pomislila da je on Džejson Momoa.

- Bio sam na festivalu u Kazahstanu prošle godine i dolazim u svlačionicu, gde je bila devojka iz Uzbekistana. Ja sam izašao i kada sam se vratio, vidim da je ona na telefonu, nešto proverava sa ekipom tu. Ja pitam šta se dešava, ona je guglala da li sam ja Džejson Momoa. U Uzbekistanu sam Holivud, razumeš (smeh) - ispričao je Princ u emisiji "Amidži šou" i nasmejao sve u studiju, a evo kako je ranije izgleda:

Pevač je nedavno gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića ispričao anegdotu sa jednog festivala u Kazahstanufoto: Printscreen/fejsbuk/stefanzdravkovic

(Kurir / Pink)

Bonus video: