Foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SMELA I VRELA

USRED BELA DANA ŠETALA ULICOM U DONJEM VEŠU: Manekenka PARALISALA SAOBRAĆAJ izdanjem, a kad je pokazala ZADNJICU, nastao KOLAPS

Pop kultura

Jednostavno i provokativno, tako bi mnogi opisali jučerašnje pojavljivanje Emili Ratajkovski, koja se usred bela dana ulicom prošetala takoreći u donjem vešu.

Emili Ratajkovski poznata je kao jedna od najzgodnijih žena na svetu, ali i po smelim i atraktivnim kombinacijama.

foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka je juče u Njujorku izašla sa drugaricama i obezbedila je da sve oči budu uperene u nju. Autfit su činili grudnjak, tange i prozirna haljina, a od dodataka je nosila čizme i tašnicu.

foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Emili se ne boji da pokaže svoju figuru, često na Instagramu deli izazovne fotografije. Ranije ovog meseca oduševila je svoje pratioce objavivši snimke sa zabave Majkla Rabina.

foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Haljina s volanima je imala veliki izrez u predelu grudi i bila je potpuno prozirna. Kosa joj je bila raspuštena i raščupana. Na drugoj fotografiji zauzela je pozu uz zid pećnice, podigla je jednu nogu i položila ruku na bok. Ispod haljine su se nadzirale i bele tange. U videu se vidi kako prolazi pored nekoliko drugih zvanica žurke, ignoriše ih i vrcka zadnjicom. Zatim se poigravala kosom i smeškala se.

Na zabavi je bilo mnogo slavnih osoba, uključujući penzionisanu NFL zvezdu, Toma Brejdija. Daily Mail navodi da su Tom i Emili izgledali posebno prisno tokom zabave. "Nisu otišli zajedno, ali ako je iko bio prisan na zabavi, to su bili oni", rekao je izvor za Daily Mail. Emili su u proteklih godinu dana povezivali s Oraziom Rispom, Harijem Stajlsom, Erikom Andreom, Pitom Dejvidsonom i Džekom Grirom, piše The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video: