Foto: Drustvene Mreže

otac tuguje

"7 MESECI TE ČEKAM, DA BAR NA TRENUTAK MOGU DA TE ZAGRLIM" Prošao još jedan mesec od ubistva Ivane na Zvezdari, njen ubica nestao!

Crna Hronika

Prošlo je sedam meseci od brutalnog zločina na Zvezdari u Beogradu, kada je, kao se sumnja, crnogorski državljanin Jetmir Gočaj (24) ubio studentkinju Ivanu Krivokapić (26) u njenom iznajmljenom stanu, a potom nestao bez traga.

Njeno telo u stanu našla su njena braća 23. decembra 2022. godine nakon što su nasilno upali u stan. Kad su otvorili vrata zatekli su jezivu scenu, Ivana je ležala na krevetu, a na sebi nije imala vidljive povrede. Dalja istraga je utvrdila da je nju ugušio Gočaj, koga je poznavala i kog je pustila u stan. Navodno, njih dvoje su bili u emotivnoj vezi,a on je početkom decembra došao u Beograd kako bi bio s njom. Kada je objavljeno da je Ivana nađena mrtva, Gočaj se svakodnevno opraštao od nje na društvenim mrežama.

brutalno ubijena ivana u iznajmljenom stanu na zvezdarifoto: Nemanja Nikolić, Printskrin/Facebook

Nakon sedam meseci, Ivanina porodica je i dalje neutešna, a njen otac se od nje oprostio i na društvenoj mreži Fejsbuk. Inače, on nije propustio ni jedan mesec, a da ne pošalje svojoj mezemici emotivnu poruku.

- Zalazak i večernja zvezda i jedan jasan poziv za mene... Ako bih trebao "sutra" nikad ne bi bilo zbogom, osetit ću to sa nebesa... I zaceliće ožiljke duše moje, zamisliću samo da se odmaraš od tuge i suza naših, na mestu gde nema dana niti godina... Osetio sam anđela, tako blizu, mada onog kojeg nisam mogao da vidim... Danas sam osetio anđela u blizini, poslatog da me uteši... Voleo bih da na nebu postoji vreme posete, da bar na trenutak dođem i zagrlim te... sedam meseci te čekam... - napisao je neutešni Ivanin otac.

osumnjičeni jetmir gočaj i dlaje u bekstvu, srbija za njim raspisala poternicu u januaru ove godinefoto: Drustvene Mreže

Podsetimo, Srbija je za osumnjičenim Jetmirom Gočajem 13. januara raspisala poternicu, a veruje sa da je on odavno napustio i teritoriju Crne Gore.

Kako je ranije saopšteno iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, sumnja se da je odbegli državljanin Crne Gore, koji je radio kao vodič planinara na Prokletijama, te je tako i upoznao svoju žrtvu, 23. decembra 2022. godine između 00.37 i 5.30 časova ubio devojku, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

- On je navedenog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu. Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - saopštili su ranije iz tužilaštva.

(Kurir.rs)