Foto: Printscreen/Zadruga

OPA

ŠUTNULA ZOLU I UDAJE SE ZA OPASNOG MOMKA! Slađa donela nove životne odluke "Teško je odoleti lošem muškarcu koji je dobar čovek"

Stars

Slađa Lazić, koja je javnosti poznata po ljubavnoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, već je u novoj vezi, a kako kaže, uskoro planira i svadbu.

foto: Pritnscreen

Iako je prošlo samo mesec dana od njenog napuštanja "Zadruge", Slađa je stavila tačku na svoj odnos sa Zolom, ušla u novu vezu, a koja je, kako tvrdi, veoma ozbiljna i puna ljubavi.

Lazićeva je otkrila da se radi o opasnom momku, kao i nije odolela dobroti i pažnji kojom je njen novi partner obasipa, zbog čega već planira i da stane na ludi kamen i obeća mu večnu ljubav:

foto: Petar Aleksić

- Teško je odoleti lošem muškarcu koji je dobar čovek… Voli me, obožava me i ja sam njegova rejna. Planiram da se udam za njega - potvrdila je Slađa, prenosi "Alo".

Takođe, postoje spekulacije da Slađa ulazi i u novu ezonu rijalitija, u "Zadrugu 7 Elita", a da li planira venčanje pre ili posle rijalitija, nije želela da otkrije široj javnosti.

Podsetimo, Slađa je isticala da joj je jedna od najboljih prijateljica starleta Tijana Ajfon, da se znaju godinama i da joj je upravo ona bila najvećia podrška kada je ulazila u "Zadrugu 6", kada ju je javnost i upozala.

Kurir.rs/Blic

Bonus video: