Foto: Instagram//nemanjagudelj/raznatovicanastasija

na odmoru

ANASTASIJA BEZ GUDELJA OTIŠLA NA MORE! Posle nekoliko godina ponovo je na ovoj destinaciji! Evo ko joj pravi društvo!

Stars

Anastasija Ražnatović neko vreme je boravila kod izabranika Nemanje Gudelja u Sevilji, nakon toga je neko vreme bila u Beogradu, a sada je ponovo spakovala kofere i otputovala i to bez svog dragog.

foto: Privatna Arhiva

Naime, Anastasija je otišla na Kipar gde nije bila nekoliko godina, a gde već nekoliko dana borave njen brat Veljko i snajka Bogdana sa sinovima Željkom i Krstanom.

Inače, kako je već poznato javnosti, njihova majka Svetlana Ceca Ražnatović poseduje vilu na Kipru tik uz more.

Kuća od 600 kvadrata se nalazi u Aja Napi, a u dvorištu se nalazi ogromni bazen u kojem uživaju članovi porodice Ražnatović i njihovi prijatelji.

foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić, Printscreen

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - rekla je Ceca jednom prilikom u "Amidži šou".

Pevačica vec godinama odlazi u ovu ostrvsku zemlju gde je stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno leto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je ranije Ceca.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video: