Foto: Printscreen/Youtube

nekad i sad

MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE, U JEKU SLAVE SE POVUKLA SA ESTRADE! Bila je jedna od najtraženijih pevačica, evo gde je i šta radi danas!

Stars

Nataša Đorđević bila je jedna od omiljenih pevačica devedesetih godine prišlog veka, a iza sebe ima mnogo hitova koji se slušaju i danas.

Na estradnoj sceni pojavila se 1990.godine sa albumom ''Ti si otrov moj'', a pesme koje su je odmah proslavila su ''Ko li je na tebe čini bacio'' i ''Avanturista''.

foto: Printscreen/Instagram

U narednim godinama ređala je hitove kao što su ''Da umrem od tuge'', ''Zaboravi broj'', ''Alal vera'', ''Golube'' i druge.

Međutim, uprkos brojnim hitovima i uspešnoj karijeri, pevačica se odjednom povukla sa scene, a ta odluka je rezultat njenog odnosa sa nevenčanim suprugom Goranom Živkovićem.

foto: Printskrin Youtube

Njen bivši nevenčani suprug pokušao je da je ubije, tako što je želeo da automobil kojim je ona upravljala izgura sa puta. Na sreću i zahvaljujući pribranosti izbegla se tragedija.

Nakon pakla koji je preživela, rešila je da se vrati muzici ali svakako manje uspešnije nego što je to bile pre dvadesetak godina.

foto: Printscreen/Instagram

Objavila je nekoliko singlova od kojih su veći uspeh doživele pesme ''Splavovi Beograda'' i ''Hvala živote''

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video: