Foto: Sam Edwards / Caia Image / Profimedia

DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SVOJ SMUTI: Uz uravnoteženu ishranu i redovnu vežbu podstaknite sagorevanje masti!

Dodavanje ovog sastojka vašem smutiju može vam pomoći da skinete salo sa stomaka ovog leta!

Žena
> 11:27h

Smuti je čest izbor svakoga ko želi da se hrani zdravo jer je vrlo praktičan, brzo i lako se sprema i zavisno od sastava može sadržati mnoštvo hraniljivih nutrijenata koji su nam neophodni.

Ukoliko i vi rado spremate i pijete smutije, probajte ovog leta da dodate đumbir kako biste izvukli najviše benefita iz ovog napitka.

Đumbir ima termogene kvalitete koji ubrzavaju metabolizam i podstiču sagorevanje kalorija. On kontroliše apetit i smanjuje želju za grickanjem između obroka. Đumbir u smutijima može pomoći da se rešite masnih naslaga sa stomaka pospešujući metabolizam i varenje.

Đumbir se već neko vreme s razlogom smatra superhranom zbog mnoštva benefita koje ima pa naš organizam. Može se koristiti oljušten ili neoljušten ukoliko je organskog porekla. Utvrđeno je da se najveća količina polifenola nalazi upravo u korici đumbira pa je zato ne treba skidati kada ste u mogućnosti.

Za najbolji letnji smuti s đumbirom preporučujemo vam da ga sastružete kašikom i ubacite u blender sa mešavinom voća kao što su banane, ananas i jagode, zatim tečnosti, kao što je jogurt ili sok od pomorandže, i blendirate dok ne dobijete potpuno gladak napitak.

Takođe, možete uključiti u upotrebu i dodatak ishrani Green Fit biljne kapi koje u svom sastavu sadrže ekstrakt korena đumbira, kao i drugog lekovitog bilja koje zahvaljujući svom sinergističkom efektu pospešuju metabolizam holesterola, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

foto: Promo

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

NE PROPUSTITE SNIŽENJE!

Akcijska cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.275 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena na AKCIJI paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 2.550 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo