Ana Ćurčić, Foto: Ata Images

lep prizor

OVO DO SADA NISMO VIDELI! Ana Ćurčić podelila fotku iz PORODIČNOG DOMA, nije mogla da izdrži, morala je dokaz da OBJAVI JAVNO!

Stars
> 18:49h

Ana Ćurčić ima veliku podršku među gledaocima Zadruge. Doduše ona se vremenom smanjila u odnosu na trenutak ulaska u najgledaniji rijaliti, ali sa druge starne oni koji su ostali uz nju pokazali su se kao prava podrška koja će čvrsto da stoji uz Anu u njenom ratu protiv Slavnića.

Ćurčićeva je za mnoge postala simbol protiv nasilja nad ženama u bračnim i vanbračnim zajednicama, iako joj drugi osporavaju ovu titulu.

Ono što niko ne može da ospori Ćurčićevoj, pa ni njeni hejteri, to je da Ana ume na vrlo ljubazan i pristojan način da komunicira sa svojom podrškom. To je pokazala više puta svojim učešćem u emisiji Narod pita te je sa svim gledaocima koji su zvali i podržali lepo razgovarala te može da odrti i lekcije ponašanja pojedinim bivšim zadrugarima

Ana takođe svoju ljubaznost prema svojoj podršci pokazuje i putem Instagrama, gde redovno deli sve što joj oni prirede. bilo da je reč o nekoj video montaži bilo d aje reč o nekom poklonu.

Danas je Ćurčićeva podelila nekoliko poklona koje je dobila od svoje armijefoto: Printscreen/instagram/anacurcic

Danas je Ćurčićeva podelila nekoliko poklona koje je dobila od svoje armije.

Ona je prvo podelila grafički portret koji je neko uradio. Slika je uramljena u lep beli ram. Nesumnjivo je da će se slika uklopiti u Anin stan.

Drugi poklon je bio sačinjen od kutije u kojoj su se našli religuiozni predmeti: Drveni krst sa srebrnim raspećem, ikona, brojanica i tamjan. Podrška želi da Božja milost bdi nad domom Ćurčićeve.

Danas je Ćurčićeva podelila nekoliko poklona koje je dobila od svoje armijefoto: Printscreen/instagram/anacurcic

Ana se zahvalila za oba poklona napisavši

- Prezahvalna

Kurir / Srbija Danas

Bonus video: