Foto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

STARA LJUBAV

NJEGA JE JELENA ĐOKOVIĆ VOLELA PRE NOLETA: Posle nje ljubio POZNATU GLUMICU, radio kod Novaka, a evo kako izgleda i čime se bavi

Pop kultura

Supruga najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, Jelena Đoković, svojevremeno je bila u vezi sa muškarcem koji je, kako su pisali domaći mediji, pre nekoliko meseci radio kao trener u Novakovom centru, a da li je još uvek tako nije poznato.

Jelena i Novak Đoković upoznali su se još u srednjoj školi, ali pre nego što su započeli romantičnu vezu, venčali se i dobili dvoje dece, imali su kraće veze sa drugim partnerima.

foto: Profimedia

U vreme dok se još prezivala Ristić, Jelena je volela tenisera Ivana Bjelicu Gileta. Iako su bili kratko u vezi, njegovo ime je nastavilo da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

foto: Privatna Arhiva

Pre pet godina Ivan je počeo da se zabavlja sa glumicom Hristinom Popović. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog Instagram profila.

foto: Privatna Arhiva, Profimedia

Ivan Bjelica je svojevremeno bio perspektivni teniser, koji je stigao do 290. mesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva.

Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video: