Foto: Pritnscreen/Instagram

ludilo

JEDINO JE ON OVO MOGAO! Ronaldinjo je ISTOVREMENO živeo sa dve devojke! Davao im isto para, kupovao iste poklone... kakvo LUDILO

Fudbal

Svaki ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svetu vrlo dobro zna kakav je Ronaldinjo bio umetnik sa lotpom, plesao je po fudbalskom terenu, svojom veštinom je protivnike dovodio do granice pucanja i ko zna kakvu bi tek karijeru napravio da je vodio malo pristojniji život.

Umeo je da pogreši na terenu, ali ni blizu koliko je grešio kada se reflektori ugase, s obzirom da je vodio vrlo turbulentat život, pogotovo sa svojim devojkama.

Ko zna koliko ih je čuveni Brazilac promenio do sada, a mnogima je poznata hit priča da je Ronaldinjo u jednom momentu istovremeno bio sa dve devojke, da, dobro ste čuli!

Naime, Prišila Koeljo i Biatris Souza su obe živele sa bivšim zvezdom Barselone! Iako zvuči neverovatno, to je živa istina. Ronaldinjo im je čak svakog meseca davao istu količinu novca i kupovao iste poklone.

Zbog toga je Ronaldinjo upao u velike probleme, čak je morao da ide i na sud! Koeljo je napustila čuvenog fudbalera i tužila ga za jednu trećinu njegovih primanja, od 2012 - 2018 godine, nakon što je par neuspešno pregovarao.

Kurir sport