Foto: Anna Gowthorpe / Shutterstock Editorial / Profimedia

car

OTKRIVENO! O NJEMU JE MITROVIĆ PRIČAO! Dok su svi bili uz Federera, samo je OVAJ golman Fulama navijao za Đokovića! FOTO

Fudbal

Najbolji teniser ikada Novak Đoković, obratio se Aleksandru Mitroviću, zbog snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Rekorder fudbalske reprezentacije Srbije gostovao je u podkastu Aleksandra Stojanovića i tom prilikom, između ostalog, opisao je situaciju kada je bio spreman da se potuče sa saigračima u Fulamu tokom Đokovićevog meča.

- Bio sam nekoliko puta na ivici da se pobijem sa saigračima. Sećam se kad je igrao finale Vimbldona protiv Federera. Bila je frka, od 30 igrača i stručnog štaba, samo jedan golman Španac i ja smo bili za Đokovića, a 28 njih za Federera - opisao je Mitar u svom stilu.

Ubrzo se oglasio Đoković i putem društvenih mreža odgovorio fudbaleru.

"Hvala ti brate", poručio je Novak na Instagramu gde ima više od 13 miliona pratilaca i uz to dodao srpsku zastavu i srce.

foto: Joe Toth / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, dres Fulama u sezoni 2018-19 nosila su dvojica golmana: Fabri i Serhio Riko.

Pošto je Riko tad bio u Fulamu na pozajmici iz Sevilje, napustio je London već po završetku sezone, pa tog 14. jula kad se igralo finale Vimbldona, jedini španski golman (i jedini Španac) u redovima crno-belih je bio pomenuti Fabri, piše Espreso.

Kurir sport