Milomir Marić, Foto: Printscreen

paparaco

MILOMIR MARIĆ GOTOVO SKROZ BEZ ODEĆE! Paparaco Kurira uslikao svaki delić njegovog tela dok je šetao bosonog po RESTORANU (FOTO)

Stars

Milomir Marić već nekoliko nedelja uživa sa suprugom Vesnom Radusinović na Crnogorskom primorju, što i nije neko čudno ako uzmemo u obzir da je spisateljica rodom iz tih krajeva i da u Budvi imaju porodični stan.

Spakovali su se i otputovali kako bi sebi dali oduška i napunili baterije za predstojeće poslovne poduhvate. Ipak, on očigledno voli da vreme na odmoru provede sam, bez Vesne. Povremeno se iskrade i ode u šetnju tokom dana, dok njegova supruga uživa na plaži, a naš paparaco uslikao ga bosog i samo u šortsu, bez majice, u jednom restoranom u Bigovi.

foto: Privatna Arhiva

Poznati urednik i novinar nije mario za radoznale poglede, pa je tako zamišljeno išao kroz ugostiteljski objekat kako bi spas od vrućine pronašao u moru.

foto: Paparaco Kurir

Inače, pre nekoliko dana je i Marićeva supruga objavila Milomirovu fotku bez majice, što je oduševilo pripadnice lepšeg pola, koje su ispod njegove fotografije pisale da se u 67. godini odlično drži i da zaista sjajno izgleda, kao i da mu zanosna lepotica poput Vesne savršeno pristaje. Ne voli Marić preterano da se eksponira jer nije ljubitelj društvenih mreža, ali tu je njegova lepša polovina da objavi pokoju zajedničku fotku. - Što se roje misli moje... - zagonetna je bila Vesna.

Kurir.rs/ A. Panić

Bonus video: