Foto: RINA/Ilustracija

nestvarno

DRAMA KAKVU SAMO ŽIVOT MOŽE DA REŽIRA Srpkinji dan posle porođaja rekli da joj je jedno dete preminulo, 25 godina kasnije NOVI ŠOK

Društvo

Istina je da život piše najdramatičnije priče, ali ovu koju je objavio jedan korisnik tvitera prevazilazi sve.

Afera krađa beba odavno potresa ove prostore. Navodno su, naročito 80-ih godina prošlog veka, deca masovno nestajala iz porodilišta. Ova priča dodatno potkrepljuje sve te sumnje.

Korisnik tvitera tvrdi da je sve ovo istina i kaže da su muž i žena iz njegovog sela svojevremeno dobili dvojicu zdravih dečaka - blizanaca. Kako dalje navodi, već sutradan je majci rečeno da je jedna beba preminula i da ne mogu dobiti telo?! Ljudi su, naravno, bili u šoku, ali su se pomirili s tom nesrećom i nastavili da žive.

foto: Printscreen Twitter

A onda više od četvrt veka kasnije, doživeli su novi šok.

Otac je otišao na proslavu negde u Vojvodini, a inače, sin mu je klavijaturista. Kako se dalje navodi, na tom veselju video je svog sina Petra kako svira u orkestru, prišao mu i rekao: 'Je li glavonja, što mi nisi rekao da imaš svirku ovde, jesi li normalan'? Taj momak ga je samo gledao i rekao mu da se njih dvojica ne poznaju.

foto: Printscreen Twitter

"Šta se bre ne poznajemo, ne z***bavaj me Petre", nastavio je otac, na šta je mladić pokušao da ga ubedi da on u stvari nije Petar i da ga je pomešao s nekim.

Na kraju, ispostavilo se da mu je to drugi sin! Takođe klavijaturista kao i brat blizanac.

Tako su roditelji pronašli drugo, davno nestalo dete.

(Kurir.rs)