Foto: FILMDIGITLS//MEGA / The Mega Agency / Profimedia

FOTO

IZAŠLA JE NA VEČERU I BUKVALNO ZAUSTAVILA SAOBRAĆAJ ŠOK DEKOLTEOM: Grudi slavne manekenke samo što ne ispadnu iz golog korseta!

Pop kultura

Manekenka Džoj Korigan poznata je po izrazito provokativnom modnom stilu. Čini se da atraktivna plavuša ne propušta priliku da uskoči u izazovne krpice, pa je tako i sinoć podigla prašinu u seksi izdanju. Ona se sa prijateljicama zaputila na večeru u prestižni restoran "Madero" u Los Anđelesu, a i te kako je privukla pažnju.

foto: FILMDIGITLS//MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džoj, koja je inače jedna od glavnih manekenki brenda Victoria's Secret, na večeru je izašla u predivnoj, vrlo modernoj i dopadljivoj zelenoj , svilenoj suknji midi dužine, ali je stvari začinila trendi korsetom koji je svakako primereniji spavaćoj sobi.

foto: FILMDIGITLS//MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lepa plavuša ponela je crni, potpuno providni korset sa dubokim dekolteom koji je istakao njene bujne grudi. Ovaj komad je definitvno celoj kombinaciji dao pomalo lascivan pečat, a on je i inače sjajno rešenje za noćni provod kada želite da zagolicate maštu.

foto: FILMDIGITLS//MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džoj je sve zaokružila crnim, bajkerskim čizmama sa platformom i visokom, blok petom, te upečatljivim nakitom i Prada torbicom.

Ona je očito i te kako bila svesna da je meta paparaca s obzirom da je i te kako koketirala sa kamerom, te da se na ulici ponašala baš kao da je na pisti, a jasno je da joj samopouzdanja ne manjka.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video: