Foto: AP/Andy Kropa, Instagram/drenadeniro

TUGA

KONAČNO POZNAT UZROK SMRTI UNUKA ROBERTA DE NIRA: Kombinacija ovih ilegalnih supstanci dovela je do njegove smrti!

Pop kultura

Leandro De Niro Rodrigez, unuk Roberta De Nira, umro je od 'toksične' kombinacije zabranjenih droga, prema nalazima njujorških medicinskih stručnjaka.

Rezultati obdukcije preminulog 19-godišnjaka objavio je "New York Post", a otkrili su i da je mladić imao fentanil, bromazolam, alprazolam, 7-aminoklonazepam, ketamin i kokain u svom organizmu kada je umro. Medicinski veštaci su smrt proglasili 'nesrećnim slučajem'.

Podsetimo, unuk slavnog glumca peminuo je 3. jula ove godine kada je beživotno telo pronađeno u njegovom stanu u Njujorku, a srceparajuće vesti sa javnosti je podelila njegova majka Drina.

"Moj lepi, slatki anđele. Volela sam te bez reči i opisa od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da nastavim i širim ljubav i svetlost koju si me naterao da osetim kada sam postala tvoja mama. Bio si tako voljen i voljen i volela bih da je ta ljubav mogla da te spasi. Tako mi je žao", napisala je ona tog kobnog dana.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video: