Foto: Kurir televizija

kurir tv

"KADA STANEM I PUBLIKA SAMA PEVA, ČUJEM TATU U NJIMA" Sin Luisa oživljava duh oca u Negotinu: SAMO OVU PESMU NIKADA NISAM OBRADIO

Stars

U gradu u kojem je proveo mladost i započeo muzičku karijeru, ne zaboravljaju velikog Ljubišu Stojanovića poznatijeg kao Luis.

Negotinci posebno ističnu njegov dugogodišnji humanitarni rad i posvećenost štićenicima doma za decu bez roditeljskog staranja.

Koncert "Moj život je moje blago" svaki put je prilika da se čuju vanvremenski hitovi pomenutog pevača.

Ovog puta, na tonskoj probi, Marko Luis je za Kurir rekao zbog čega zazire od pojedinih očevih pesama, s obzirom na to da je pojedini obradio:

- Pesmu "Kletva" nikada ne bih obradio. Desilo se da me je Sanja Ilić zvao da uradimo aranžman za pesmu Mećava. Na žalost nas je Sanja tada napustio i tu je bio taj divan aranžman koji je ostao. U dogovoru sa njegovim sinom napravili smo taj duet, triet, kada sam emotivno prihvatio, i ovu novu verziju svi znaju. Svi su prihvatili tu verziju, ali kada stanem i kada publika samo peva onda se čuje tata u njima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: