Foto: Kurir tv

BAVI SE VETERINOM

EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA NELETA KARAJLIĆA: Jana je odustala od scene i odselila se iz Srbije i danas se bavi HUMANIM poslom (FOTO)

Pop kultura

Poznati muzičar Nele Karajlić privatan život drži podalje od javnosti ali svima je dobro poznato da je sa suprugom Sanjom dobio sina Srđana i ćerku Janu koji na sreću ili nažalost nisu krenuli očevim stopama.

Iako Nele ne voli mnogo da govori o njihovom zanimanju jer nemaju veze sa javnim poslom u intervjuima ih je ponekad ipak pominjao pa je tako jednom prilikom izjavio :

Mislim da nemaju nikakvu svest o tome ko sam. Ne postoji ništa što je njih moglo da magnetiše, nije to ni prednost, a ni mana - rekao je Nele o svojoj deci u jednom od intervjua.

A Jana je na oca povukla ljubav prema umetnosti, ali ipak njen poziv danas nema veze sa umetnošću.

foto: printskrin

Inače, Jana je rođena 1990. godine u Sarajevu, ali se kao mala sa roditeljima i bratom preselila u Beograd u kom je odrasla. Tokom osnovne škole uopredo je išla u baletsku školu, uporedo je završila i osnovnu i srednju baletsku, čak igrala i u nekoliko predstava u Narodonom potorištu, ali ljubav prema životinjama odvela je na drugu stranu i odvukla od umetnosti.

Jana je u jednom trenutku donela odluku da upiše veterinu, a posle završenih studija otišla je u inostranstvo gde se bavi ovim pozivom.

Kako se pisalo u meidijima iako živi u inostranstvu sa porodicom je stalno u kontaktu i veoma često se posećuju.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video: